Varför ska man använda gDiapers / gNappies?

gDiapers / gNappies är revolutionerande koncept inom engångs blöjor - från topp till tå, in och ut.
Vårt enkla system består av är en underbart mjuk bomullsbyxa (gPant) och inuti den har man en engångs inlägg, som man kan kompostera (endast blöta), eller slänga i soporna.  gDiapers engångs inlägg är certifierade som ekologiskt av Cradle to Cradle Certified™ Silver – som är en välkänd och pålitlig organisation. gDiapers håller barnet rent och är blöjan är bekväm för bebisen att använda.

Hur använder man gDiapers

  

Det är mkt enkelt att använda gDiapers som 1, 2, 3. Välj ett par färgglada gPans, lägg i ett inlägg, byt blöja och krama din lilla baby.

1. Välj ett par färgglada gPans.
2. Lägg i ett engångs- eller tyginlägg.
3. Byt blöja – klart!

Vart slänger man använda engångs inlägg?

Riv sönder och släng den i soporna eller kompostera. 
Blöta inlägg går att kompostera. Lägg använda engångs inlägg, dock endast blöta, på komposten och snart har du omvandlat blöjan till jord.

Vad ska köpas? 

   

gPant + Inlägg = gDiapers / gNappies

gPans och Inlägg
För att börja med gDiapers behöver du gPants med inlägg. Du kan köpa gPant en och en eller i paket, 6 st. Varje gPant är färdig att använda och en vattenavvisande pouch (en blöja som knäpps fast på bomulls blöja, gPant) ingår i varje gPant. Det finns möjlighet att köpa fler pouch (paket 6 st) för extra bekvämlighet. Köp engångs inlägg en och en eller ett paket, 4 st.

Startpaket

Vi har sammansatt de här Start Paketen för att göra det enklare och ännu mer ekonomiskt. 
Enkelt att börja. Kolla in vårt paketerbjudande. Klicka här!